Special Events

Een onvergetelijke beleving!

Als full service evenementenbureau verzorgt Sailing Dutchman uiteraard ook Special Events. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u tal van verrassende bestemmingen bieden die direct of indirect met water te maken hebben. Dus bent u op zoek naar een bijzondere bestemming of locatie voor uw special events, incentives, groepsreizen of meetings? Sailing Dutchman regelt het voor u!

Maatwerk

Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons dan weten! De mooiste incentives en events zijn immers voortgekomen uit bijzondere wensen van onze gasten. U heeft een idee, wij vertalen deze in mogelijkheden en voeren het met veel plezier voor u uit. En het resultaat? Dat is vaak nog verrassender dan u had kunnen denken!

Belasting-aftrekbaar maken van uw special event

Er zijn diverse mogelijkheden om uw event met het bedrijf geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof)te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Special Event organiseren?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw special event? Neem dan snel contact met ons op!

Zeilboten voor anker in een baai op Menorca

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens