SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Springtij Forum 2023

Springtij is niet alleen een prachtig natuurwonder, maar ook een bijzonder evenement dat wij samen met Stichting Springtij Nederland op Terschelling organiseren. Het Springtij Forum brengt leiders, denkers en doeners samen om na te denken over duurzaamheid en om oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee Nederland én onze planeet worden geconfronteerd. Ieder jaar is het een onvergetelijk en zeer succesvol evenement vol met nieuwe contacten, inspiratie en natuurbeleving.

Duurzame toekomst

Ontdek kunst, kennis en natuur tijdens dit inspirerende driedaagse evenement van woensdag 20 tot vrijdag 22 september 2023. Geniet van een gevarieerd programma met inspirerende sprekers, discussies, workshops en netwerkmogelijkheden. De focus ligt op het delen van kennis, het stimuleren van innovatie en het creëren van samenwerkingen om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Er is volop gelegenheid voor ontmoetingen, reflectie en verdieping.

Maak impact

Wat Springtij Forum echt bijzonder maakt is de nadruk op het maken van daadwerkelijke impact. Het gaat niet alleen om praten, maar vooral om actie ondernemen. Tijdens Springtij word je aangemoedigd om ideeën om te zetten in concrete projecten en gezamenlijk oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar ons land én onze planeet voor staan.

Voor elkaar, met elkaar

Het Springtij Forum is ieder jaar een mijlpaal in het creëren van bewustwording en het stimuleren van positieve verandering. Tijdens vorige edities keerden deelnemers vol energie terug naar huis met nieuwe inzichten, waardevolle connecties en een hernieuwde motivatie om zich in te zetten voor een duurzame toekomst.

Mis het niet!

Dit wil je natuurlijk niet missen! Ben jij er dit jaar ook bij? Meld je dan op tijd aan, want het Springtij Forum is ieder jaar steevast uitverkocht. Dit kan via https://www.springtij.nu/springtij-forum-2023/

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens