SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Teambuilding Buitenland

Op zoek naar een unieke teambuilding in het buitenland die daadwerkelijk bijdraagt aan een beter resultaat? Dan zijn wij graag uw voorgenomen partner. Sailing Dutchman is specialist in teambuilding events vol authentieke beleving. Wij zijn altijd op zoek naar plekken die net even anders zijn en buiten de gangbare bestemmingen liggen.

WKR vriendelijk

Wist u dat u uw teambuilding naar het buitenland ook gedeeltelijk of geheel WKR- vriendelijk (belasting aftrekbaar) kunt maken? Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden voor uw teambuildings reis.

ijs-karting-ruka-finland

Teambuilding op en rond het water, in de sneeuw of op het ijs

Een van de mooiste dingen om aan je teambuilding te w Want water geeft ruimte. Water is leven. En water verbindt. Het verbindt al eeuwenlang landen, werelddelen en culturen. En bij Sailing Dutchman verbindt het mensen, door middel van bijzondere teambuildings, verrassende concepten en originele reizen naar de mooiste plekken. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij worden graag uitgedaagd.

Meer weten?

Neem dan snel contact met ons op en vul het contact formulier in. Of bel met 0566-622222 en krijg direct een van onze specialisten aan de lijn. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend al uw wensen persoonlijk door te nemen.

Hijs de zeilen

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens