Teambuilding Buitenland

Op zoek naar een unieke teambuilding in het buitenland die daadwerkelijk bijdraagt aan een beter resultaat? Dan zijn wij graag uw voorgenomen partner. Sailing Dutchman is specialist in teambuilding events vol authentieke beleving. Wij zijn altijd op zoek naar plekken die net even anders zijn en buiten de gangbare bestemmingen liggen.

WKR vriendelijk

Wist u dat u uw teambuilding naar het buitenland ook gedeeltelijk of geheel WKR- vriendelijk (belasting aftrekbaar) kunt maken? Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden voor uw teambuildings reis.

ijs-karting-ruka-finland

Teambuilding op en rond het water, in de sneeuw of op het ijs

Een van de mooiste dingen om aan je teambuilding te w Want water geeft ruimte. Water is leven. En water verbindt. Het verbindt al eeuwenlang landen, werelddelen en culturen. En bij Sailing Dutchman verbindt het mensen, door middel van bijzondere teambuildings, verrassende concepten en originele reizen naar de mooiste plekken. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij worden graag uitgedaagd.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Meer weten?

Neem dan snel contact met ons op en vul het contact formulier in. Of bel met 0566-622222 en krijg direct een van onze specialisten aan de lijn. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend al uw wensen persoonlijk door te nemen.

Hijs de zeilen

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens