Teambuilding Friesland

Teambuilden op en rond het water

Teambuilding in Friesland organiseren? Wilt u aan teambuilding doen tijdens uw bedrijfsuitje? Kom dan naar Friesland! Friesland is als watersport provincie van Nederland bij uitstek geschikt voor teambuilding op het water. Samen de zeilen hijsen of varen in een schitterende sloep versterkt de teamspirit, de onderlinge band en het groepsgevoel.

Zeilen, sloepvaren of Skûtsjesilen met schipper

Geniet van het weidse uitzicht, ervaar de vrijheid op het water en beleef de pure watersport op een van onze boten. Beleef het echte Friesland tijdens een heerlijke zeiltocht over de prachtige Friese meren, of vaar mee met een authentieke Friese sloep. Ook varen op een origineel historisch skûtsje behoort tot de mogelijkheden. En wilt u sportief bezig zijn, probeer dan samen met uw collega’s overeind te blijven tijdens een uurtje suppen (‘stand up paddling’). Het water biedt volop mogelijkheden voor tal van leuke, sportieve en originele teambuildingsactiviteiten.

Succesvol teambuilden in Friesland

Natuurlijk is een gezellige borrel aan boord onderdeel van het arrangement. En de dag wordt in stijl afgesloten tijdens een heerlijke barbecue op een afgelegen eilandje terwijl de zon achter de horizon verdwijnt. Een ideale omgeving voor een fantastisch uitje en succesvolle teambuilding in Friesland!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Maak uw teambuiling WKR proof

Wij denken graag met u mee om uw teambuilding gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

mennen-met-friese-paarden

Meer weten over Teambuilding in Friesland?

Neem dan snel contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens