SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Utrecht: een Utrechtse schuilplaats

Diep verborgen in een bosrijke omgeving in Utrecht hebben we een buitengewone locatie ontdekt. Eentje waar je je waant in een andere omgeving, en waar je elkaar beter leert kennen. De perfecte plek om samen te komen met je team!

De bosrijke omgeving

Een mooie houten schuur, omringd door bos: kun je het je voorstellen? Als je het terrein op loopt, hoor je het knisperen van houtvuren en ruik je heerlijke geuren die zich langzaam verspreiden. Onder de beschutting van de bomen staat een lange tafel die uitnodigt voor een gezellig diner.

De mogelijkheden

Natuurlijk is dit niet alleen een bijzondere plek voor een diner, maar ook voor andere activiteiten. Verzamel samen groenten uit de moestuin, en bereid dit vervolgens op het open vuur. Dat vuur maak je zelf, want een workshop vuurmaken kan hier niet ontbreken. En wat dacht je van een combinatie met teambuilding? Dit zorgt voor een onvergetelijk avontuur!

Het is een plek ver weg van de drukte, waar de mogelijkheden eindeloos zijn en je volledig tot elkaar komt. Dit is nog maar de tip van de sluier, want er is nog veel meer mogelijk op deze bijzondere locatie. Jouw event op deze locatie midden in de natuur? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens