SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Vergaderen in de sneeuw

Stap uit je gewone vergaderomgeving en duik in een unieke ervaring. Ga vergaderen in de sneeuw! Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar het is een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Trek eropuit met sneeuwscooters naar je vergaderplek, ergens midden in de natuur. Daar staan de stoelen met schapenvachten en flip-overs klaar voor je team. Tijd om te vergaderen in de buitenlucht!

Wist je dat ons brein beter presteert in een koude omgeving? Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je vergadert bij lagere temperaturen, de alertheid van je team wordt verhoogd. Pak dus deze momenten in de buitenlucht als je belangrijke informatie of een nieuwe strategie wilt bespreken.

Zoek je liever de warmte op, dan kan dat natuurlijk ook. Beeld je eens in: werk en plezier komen samen in een berghutje, omgeven door een winters landschap. De knisperende open haard en mokken met warme chocolademelk vormen het perfecte decor voor een unieke vergadersfeer. 

Ontsnap aan de alledaagse vergaderingen en maak een onvergetelijke indruk op je team! Combineer deze vergadering met andere activiteiten om deze belevenis nog bijzonderder te maken. Laat het vergaderen onderdeel zijn van je reis! Combineer het vergaderen met andere activiteiten, zoals een huskytocht. Lees in dit artikel wat er nog meer mogelijk is. Kom erachter wat de natuur met je doet!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens