SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Vergaderen op Terschelling

Laat de hectiek achter je en ga vol frisse ideeën naar huis

Vergaderen op Terschelling, laat de hectiek achter je zodra je op de boot stapt en ga vol met frisse ideeën naar huis. Op de waddeneilanden gaat alles een paar versnellingen terug. Eigenlijk gebeurt dat al zodra je op de boot stapt. Je hebt de mogelijkheid om zonder afleiding de dingen te doen waarvoor je naar Terschelling komt. De ideale omstandigheden om te vergaderen met aandacht.

Op de meest bijzondere locaties

Wij kennen de mooiste vergaderlocaties van het eiland en laten die graag aan u zien. Van vergaderen in een duinpan tot een bijeenkomst in een omgebouwde paardenstal, niets is ons te gek om u het ultieme eilandgevoel te laten beleven tijdens uw vergadersessie op het eiland.

De beste ideeën ontstaan maar zelden achter de computer of in een kantoor met uitzicht op de parkeerplaats. Door de ruimte om je heen krijgen nieuwe ideeën ook de ruimte om te ontstaan. Vergaderen in de buitenlucht, rond het kampvuur of in een bunker? Een inspirerende omgeving levert gewoon veel meer op dan een videomeeting aan de keukentafel.

Tijdens het vergaderen op Terschelling zijn er diverse mogelijkheden om een meeting op een actieve manier te onderbreken. Dat kan een picknicklunch in een duinpan zijn, maar ook een stuk fietsen met fatbikes over het strand. Een hele dag vergaderen is een onmenselijke opgave, wissel de meetings af met inspanning en ontspanning om iedereen bij de les te houden.

 

 

Start congres op het strand

Compleet verzorgd

Wil je ook vergaderen op Terschelling? Staan jij en je collega’s te popelen om elkaar weer eens echt te zien? Wij zorgen ervoor dat dit op geheel corona-proof kan. De overnachting, de reis en het programma, het heeft allemaal wat voeten in de aarde en het vergt wat aanpassingsvermogen, maar juist dat werk nemen we je graag uit handen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. We geven je ook gelijk advies over de fiscale voordelen van vergaderen op Terschelling.

Brainstormen op het strand

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens