SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Waterconcert Heeg

Een weergaloos concert op het water bij Heeg

Op zaterdag 30 juni 2018 wordt het Heegermeer het podium voor een grootse muzikale beleving op het water. Honderden verschillende sloepen en andere boten spreiden zich als een olievlek rondom het podium op het eerste eiland van het Heegermeer wachtend op een majestueuze entree van Karin Bloemen op De Palingaak. Zij neemt het publiek mee in het verhaal van haar terugkomst naar Heeg.
Karin Bloemen, Jeroen van den Boom en anderen
In de schemer van de zomeravond blijkt dat niet alleen Karin Bloemen, maar ook Jeroen van den Boom, Hans Klok, Iris Kroes, Maaike Schuurmans, dirigent Theo Brouwer met zijn orkest en alle deelnemers aan het programma in hun jeugd of later een hele bijzondere herinnering hebben aan Heeg.

Terug naar Heeg

Het orkest bouwt langzaam op naar een spetterende ouverture. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin allerlei muziekstijlen de revue passeren. De artiesten vertellen hun eigen verhaal waarom ze Terug naar Heeg zijn gekomen. De reis wordt geïllustreerd met video’s en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het programma is een kwalitatief hoogstaande, wervelende, uitgebalanceerde mengeling van humor, muziek, entertainment en dans. Een muzikaal spektakel met een blijvende herinnering. Een herinnering die zorgt dat men weer Terug naar Heeg komt.

Een weergaloos muziek evenement in Heeg

Heeg is één van de meest actieve watersportkernen van Friesland. En ook voor de bezoekers van Culturele Hoofdstad Leeuwarden​ ​2018​ ​is​ ​Heeg​ ​graag​ ​een​ ​goede​ ​gastheer.​ ​Een​ ​groot​ ​muzikaal​ ​evenement​ ​op​ ​het water in 2018,​ ​Heeg​ ​voor​ ​één​ ​avond​ ​het​ ​epicentrum​ ​van​ ​Europa.​ ​​Ondernemers en bewoners van Heeg zijn er klaar voor. Yn​ ​Heech​ ​is​ ​altyd​ ​wat​ ​te​ ​dwaan.

Boek nu je tickets hier online!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens