SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen met Oud Hout

Zeilen met Oude Friese Jachten

En dag zakelijk sfeervol, stijlvol en ontspannen genieten op het water op klassieke en karakteristieke Friese jachten. Relaxed varen met uw collega’s of relaties door een relatief onbekend maar schitterend natuurgebied. Dat is “Zakelijk Zeilen met klasse’ in Friesland. U voelt de rijke geschiedenis van deze authentieke oude zeiljachten terwijl u geniet van de schitterende natuur van Nationaal Park de Alde Feanen.

Authentiek zeilen met een schipper

Uw zeildag begint met een heerlijke Friese koffietafel in een van de oudste familiehotels van Nederland: het 150 jaar oude Hotel Oostergoo in Grou. Sfeervol en klassiek ingericht, prachtig gelegen aan het water en voorzien van alle moderne comfort.Hierna gaat u aan boord van een origineel en authentiek Fries jacht. Zeilervaring is niet nodig; op elk schip gaat een schipper mee. De lunch wordt naar keuze aan boord geserveerd of op een van de rustieke en afgelegen eilandjes in het nationaalpark de Alde Feanen.

Friese jachten voor de wind

Gezellige borrel en barbecue

Tijdens het zeilen kunnen diverse teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd, of – puur voor de fun – zeil wedstrijdjes tegen elkaar. De relaxte sfeer en schitterende omgeving staan garant voor een geweldig en onvergetelijk bedrijfsuitje.
Uw bedrijfsuitje op het water wordt in stijl afgesloten met een gezellige borrel op het terras van Hotel Oostergo, met aansluitend een uitstekend verzorgd diner of royale barbecue.

Meer weten over Zeilen met Oud Hout?

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Friese jachten aan de kade

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens