SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen rond Amsterdam

Zeilen en teambuilden op het Markermeer

Bedrijfsuitje zeilen rond Amsterdam met BBQ aan dek

Zeilen op het Markermeer rond Amsterdam is niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een ideale manier om aan teambuilding te doen tijdens uw bedrijfsuitje. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band. En zodra u de haven uit bent en met volle zeilen het water op vaart, laat u alle dagelijkse beslommeringen achter u.

Vergaderen aan boord van een zeilschip

Niets zo effectief als vergaderen aan boord van een zeilschip. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. Dat geeft resultaat! En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel aan boord meer dan verdiend.

zeilen-met bbq-op-het-water

Barbecue

Zo’n geweldige dag moet je natuurlijk goed afsluiten. En hoe kan dat beter dan met een heerlijke en uitstekend verzorgde barbecue aan boord. Gezellig eten en drinken met z’n allen terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. De perfecte afsluiting van een geslaagd bedrijfsuitje rond Amsterdam!

Belasting-aftrekbaar maken van uw bedrijfsuitje zeilen

Er zijn diverse mogelijkheden om bedrijfsuitje zeilen rond Amsterdam geheel of gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (WKR-proof)te maken. Aan de hand van uw wensen bekijken wij, samen met u, wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

zakelijk-zeilen-rond-amsterdam

Contact opnemen over het Zeilen rond Amsterdam

Benieuwd geworden? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van zeilen op het Markermeer bij Amsterdam en neem snel contact met ons op. En staat uw wens hier (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met plezier voor u aan de slag.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens