SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen rond Ibiza en Formentera

Zeilen rond Ibiza en Formentera betekent elke dag genieten van zon, een helderblauwe zee en een heerlijke zeilwind. Ga voor anker in een van de prachtige, natuurlijke baaien of duik in het bruisende nachtleven van dit Spaanse eiland. Het kan allemaal op Ibiza! Een betere omgeving voor een geslaagd en onvergetelijk bedrijfsuitje is er niet.  

 

 

Zeilen 

Geniet tijdens het zeilen van de prachtige kust met steile klippen, hoge bergen en talloze ankerbaaien met uitgestrekte stranden. Ontdek de schilderachtige vissersdorpjes en uitstekende restaurants, en laat u koesteren door de zon. De relaxte sfeer en het heerlijke klimaat staan garant voor heel bijzonder bedrijfsuitje.   

 

ankeren-in-een-baai-ibiza

Teambuilding 

Niets zo effectief als vergaderen in een schitterende en inspirerende omgeving. Het vrije gevoel op het water geeft ruimte aan het denken en helderheid in de geest. En zijn alle zaken besproken, dan is een gezellige borrel op een prachtige locatie de perfecte afsluiting. Geniet van een relaxte zeilervaring op de prachtige Middellandse Zee en combineer zo plezier en ontspanning met teambuilding 

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd geworden? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Ibiza en neem snel contact met ons op! 

dolfijnen-ibiza-middellandse-zee

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens