• Nederlands
  • Engels

Veel meer dan een bedrijfsuitje Bedrijfsuitje Zeilen

Een bedrijfsuitje zeilen is niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een ideale manier om aan teambuilding te doen. Zodra je de haven uit bent en met volle zeilen het water opgaat, dan laat je alle dagelijkse beslommeringen achter je. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn vergt het nodige van jullie samenwerking. Tevens versterkt het samen zeil het teamgevoel en de onderlinge band.

Mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje zeilen

Er zijn diverse mogelijkheden om zeilschepen in te zetten tijdens een bedrijfsuitje zeilen, bijvoorbeeld als activiteit. Een en geheel weekend, een dag of een zeilschip als vervoersmiddel kan ook. Verder kan je overnachten aan boord van een zeilboot, de luxe en uitstraling die je benedendeks aantreft zal je verbazen. Om een zeiltocht een extra tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langszij laten komen. Halverwege de zeiltocht stap je even aan boord van een RIB om op hoge snelheid een rondje te varen. Ook de inwendige mens moet goed verzorgd worden, we kunnen catering verzorgen, maar zelf koken met je team of bedrijf, het kan allemaal.
Als je, na het zeilen, toch liever de dag afsluit met een BBQ dan zoeken wij een mooie locatie voor je. Met onze jarenlange ervaring op en rond het water kennen wij de mooiste plekjes.

Waarom een WKR-vriendelijke bedrijfsuitje?

Wij geven met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe je jouw bedrijfsuitje WKR-vriendelijk maakt, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer weten over een bedrijfsuitje zeilen?

Neem dan snel contact met ons op en laat je voorlichten door een van onze nautische specialisten. Als jouw wens er (nog) niet tussen staat, aarzel dan vooral niet om je ideeΓ«n aan ons voor te leggen. Wij brainstormen graag verder om een onvergetelijk uitje samen te stellen.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat dacht u van deze uitjes op het water?

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Springtij Forum 2020

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder