SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Veel meer dan een bedrijfsuitje zeilen

Een bedrijfsuitje zeilen is niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een ideale manier om aan teambuilding te doen. Zodra je de haven uit bent en met volle zeilen het water opgaat, dan laat je alle dagelijkse beslommeringen achter je. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn vergt het nodige van jullie samenwerking. Tevens versterkt het samen zeil het teamgevoel en de onderlinge band.

Mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje zeilen

Er zijn diverse mogelijkheden om zeilschepen in te zetten tijdens een bedrijfsuitje zeilen, bijvoorbeeld als activiteit. Een en geheel weekend, een dag of een zeilschip als vervoersmiddel kan ook. Verder kan je overnachten aan boord van een zeilboot, de luxe en uitstraling die je benedendeks aantreft zal je verbazen. Om een zeiltocht een extra tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langszij laten komen. Halverwege de zeiltocht stap je even aan boord van een RIB om op hoge snelheid een rondje te varen. Ook de inwendige mens moet goed verzorgd worden, we kunnen catering verzorgen, maar zelf koken met je team of bedrijf, het kan allemaal.
Als je, na het zeilen, toch liever de dag afsluit met een BBQ dan zoeken wij een mooie locatie voor je. Met onze jarenlange ervaring op en rond het water kennen wij de mooiste plekjes.

Waarom een WKR-vriendelijke bedrijfsuitje?

Wij geven met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe je jouw bedrijfsuitje WKR-vriendelijk maakt, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer weten over een bedrijfsuitje zeilen?

Neem dan snel contact met ons op en laat je voorlichten door een van onze nautische specialisten. Als jouw wens er (nog) niet tussen staat, aarzel dan vooral niet om je ideeën aan ons voor te leggen. Wij brainstormen graag verder om een onvergetelijk uitje samen te stellen.

Bedrijfsuitje zeilen in Friesland

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens