• nl
  • en

Veel meer dan je gewend bent Bedrijfsuitje Zeilen

Een bedrijfsuitje zeilen is niet alleen een geweldige ervaring, maar ook een ideale manier om aan teambuilding te doen. Zodra u de haven uit bent en met volle zeilen het water opgaat, laat u alle dagelijkse beslommeringen achter u. Samen de zeilen hijsen en aan dek bezig zijn versterkt het teamgevoel en de onderlinge band.

Mogelijkheden tijdens een bedrijfsuitje zeilen
Er zijn diverse mogelijkheden om zeilschepen in te zetten tijdens uw bedrijfsuitje zeilen, variërend van een dagdeel tot een geheel weekend. Overnachten aan boord van een zeilboot is geen enkel probleem. U zult u verbazen over de luxe en uitstraling die u benedendeks aantreft. Om een zeiltocht een extra tintje te geven kunnen wij halverwege de overtocht ook ribs langszij laten komen. Deze ribs bieden de mogelijkheid om op hoge snelheid een rondje te varen. Cateren, zelf koken met je team of bedrijf, het kan allemaal.
En wilt u toch liever een dag zeilen en afsluiten met een BBQ kan dit natuurlijk ook. Met onze jarenlange ervaring op en rond het water kennen wij echte de mooiste plekjes en mogelijkheden.

WKR-vriendelijke bedrijfsuitje
Wij geven u met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe u uw bedrijfsuitje WKR-vriendelijk maakt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer weten over een bedrijfsuitje zeilen?
Neem dan snel contact met ons op en laat u voorlichten door een van onze nautische specialisten.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Spaar zoveel mogelijk herinneringen

Tijdens onze gezinsvakantie, afgelopen zomer, vroeg mijn oudste dochter: “Pap, wat doe jij nou eigenlijk, behalve leuke reisjesLees verder

Muzikale kerstborrel op Terschelling

Muzikale kerstborrel op Terschelling Het valt niet mee om ieder jaar weer een goede jaarafsluiting te bedenken. Natuurlijk,Lees verder

“Het moet puur blijven”

“Het moet puur blijven” Vaak wordt ons gevraagd waarom we na Ziggo Dome weer een concert organiseren. DanLees verder