Incentive Terschelling

Op zoek naar een bijzondere incentive of personeelsreis naar Terschelling? Sailing Dutchman kent als geen ander de mooiste plekjes op het eiland en weet hier een bijzondere en creatieve invulling aan te geven. Gasten die u voorgingen waren aangenaam verrast over onze programma’s en vergeleken ze met een high-end incentive reis naar het buitenland.

 

Het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn

Zodra je op de boot stapt en over het UNESCO werelderfgoed gebied de Waddenzee vaart, heb je meteen het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn. En lijkt het net of je naar een buitenlandse bestemming gaat. Om uw incentive naar Terschelling onvergetelijk te maken zullen wij er alles aan doen het unieke eilandgevoel aan u over te brengen.

 

Kayakking Waddenzee

WKR-vriendelijke incentive naar Terschelling

Aan de hand van uw wensen kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden om uw incentive naar Terschelling gedeeltelijk of geheel WKR-vriendelijk te maken.

g.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Nieuwsgierig geworden naar een incentive op Terschhelling?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te brainstormen over uw incentive op Terschellin

kampvuur-op-het-strand-van-terschelling

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens