SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen op de Middellandse Zee

Speciaal voor groepen

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, onvergetelijke en exclusieve incentive beleven? Wat dacht u van zeilen op de Middellandse Zee? Wij zijn daarbij graag uw partner. Wij luisteren naar uw wensen, vertalen ze in mogelijkheden en denken met u mee. En daarbij is niets ons te gek, te moeilijk of te ingewikkeld.

Mogelijkheden in het Middellandse Zee gebied

De mogelijkheden van een zeilvakantie in het Middellandse Zeegebied zijn eindeloos. Geniet van de oneindige vergezichten, de eindeloze horizon en de prachtig blauwe, heldere zee. Ontdek de vele eilanden langs de Kroatische kust, ga voor anker in Zuid Turkije, geniet van de rijke cultuur van Italië of ervaar de eeuwenoude geschiedenis van Griekenland. We leiden u langs authentieke vissersdorpen met traditionele restaurants, maar adviseren u ook waar u kunt genieten van het bruisende nachtleven. Wat u ook wil: wij maken uw dromen werkelijkheid!

Zeilen in de Middellandse Zee

Wkr proof zeilen in de Middellandse Ze

Aan de hand van uw programma en uw wensen helpen wij u graag uw zeiltrip naar de Middellandse Zee  gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting-aftrekbaar) te maken.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een incentive op de Middellandse Zee?

Neem dan snel contact met ons op! Wij houden van persoonlijk contact en komen graag langs om met u persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.

dolfijnen-ibiza-middellandse-zee

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens