SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Jubileumreizen

Alleen het beste telt voor uw jubileum reis

Wilt u met uw bedrijf uw jubileum op een bijzondere manier vieren, samen met het personeel? En bent u daarom op zoek naar een unieke en onvergetelijke jubileumreis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Want wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. En u zult merken: niks is ons te gek om uw jubileumreis tot een groot succes te maken.

Jubileum reizen in Binnen- en buitenland

Sailing Dutchman is een wereldwijd opererend zelfstandig evenementenbureau. Hierdoor hebben wij de vrijheid om aan elke wens invulling te geven. Bovendien kennen wij – door onze jarenlange ervaring – de mooiste plekjes. Dus bent u op zoek naar een bijzondere jubileumreis in binnen– of buitenland, dan zijn wij graag uw partner.

Lunch aan dek in Turkije

Jubileumreis WKR proof (belasting-aftrekbaar)?

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u advies geven over het gedeeltelijk belasting-aftrekbaar (wkr-proof) maken van uw jubileumreis. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Jubileumreis organiseren?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is voor uw jubileumreis?
Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om samen met u – uiteraard geheel vrijblijvend – te brainstormen over een onvergetelijke jubileumreis.

kameel-rijden-tijdens-incentive-in -marokko

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens