SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Obervellach in Karinthië

Een van de best bewaarde geheimen van Oostenrijk

Obervellach in Karinthië is beslist het best bewaarde geheim van Oostenrijk. Het is omgeven door een prachtig en ongerept gebied – zoals het Mölltal – waar je niet alleen geweldig kunt skiën, maar waar je ook heel veel andere leuke dingen kunt doen en beleven!

 

Sneeuwschoenwandelen in National Park Hohe Tauern

Obervellach ligt midden in het prachtige en ongerepte Nationaal Park Hohe Tauern, een van de grootste Europese natuurgebieden. Onder leiding van onze berggids en nationaal park ranger Ron Kapteyn kunt u er genieten van een unieke natuurbelevenis. U wandelt door een fantastisch winterlandschap van weides en bossen. Tijdens de wandeling wijst Ron u op alles wat er onderweg te zien is, inclusief wildsporen en andere interessante weetjes.

bij-boer-hans-aan-tafel-obervellach-oostenrijk

Een van de meest sneeuwzeker skigebieden

Het schitterende skigebied rond Obervellach, de Mölltaler Gletscher , is een van de meest sneeuw zekere skigebieden van Oostenrijk: er kan maar liefst elf maanden van het jaar uitstekend geskied worden. Het gebied bevindt zich hoog op een gletsjer en heeft sneeuw van een dusdanige kwaliteit dat de meeste vermaarde topteams er trainen. En wilt u een keer wat anders? Rondom Obervellach liggen meerdere skigebieden zodat je, als je zou willen, iedere dag naar een ander gebied kunt.

Kleinschalige après-ski in Obervellach

Natuurlijk is er voldoende tijd en gelegenheid om bij te komen van alle indrukken en avonturen. Geniet van kleinschalige après-ski in de Lärchen Stube met fenomenaal uitzicht over het dal en het dorp Obervellach. Ook is het heerlijk lunchen of dineren bij buurman Boer Hans, met puur lokale producten, ambachtelijk bereid. Luister naar alle verhalen over het leven boven op de berg en beleef voor even het gevoel dat je deel uitmaakt van de kleine gemeenschap. Daarna is het heerlijk wegdromen en genieten van de welverdiende rust in een verrukkelijk bed in een originele Oostenrijkse boerderij. Echt een onvergetelijke ervaring!

Sleetje rijden in Mallnitz (Rodelen)

Vlak bij Obervellach in Mallnitz ligt een van de langste natuurlijke slee banen van Oostenrijk. Hier kunt u zes kilometer lang met een slee naar beneden roetsjen over een natuurlijke slee baan. De tocht eindigt bij de authentieke Stockerhütte waar u kunt genieten van een boerenbuffet dat bestaat uit geheel natuurlijke en lokale producten.

uitzicht-op-de-mölltaler-gletscher_

Meer weten over onze mogelijkheden in en rond Obervellach?

Neem dan snel contact met ons op.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens