SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Personeelsreizen

Personeelsreizen naar unieke bestemmingen

Bent u op zoek naar een unieke en verrassende personeelsreis? Ga dan met ons mee, want wij geloven dat een prachtige streek ook wordt gekenmerkt door de mensen die er wonen; mensen die vanuit hun hart over hun passie kunnen vertellen. De combinatie van een schitterende plek met bijzondere mensen staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

Maatwerk in personeelsreizen

Omdat elke groep anders is en andere uitgangspunten heeft, geloven wij alleen in maatwerk voor iedere personeelsreis. Wat is het doel van uw volgende personeelsreis? Gaat het puur om plezier maken of wilt u de reis ook een inhoudelijke karakter geven (of een combinatie)? Heeft u er al eens aan gedacht om de vitaliteit van de deelnemers op een leuke manier te bevorderen?

WKR-vriendelijke mogelijkheden

Wij geven u met plezier – en met kennis van zaken – advies hoe u uw personeelsreis WKR-vriendelijk maakt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

via-ferrata-bedrijfsuitje-ardennen

Volledig verzorgde personeelsreizen

Wij nemen u graag het werk uit handen door uw personeelsreis van begin tot eind te verzorgen, zodat u optimaal van de personeelsreis kunt genieten samen met uw collega’s, klanten en/of relaties. Daarnaast biedt dat u de mogelijkheid om uw aandacht volledig te richten op de inhoud en uw medereizigers.

Meer weten over onze personeelsreizen

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om met uw wensen aan de slag te gaan. Ook met advies over een coronaproof personeelsreis staan we u graag te woord.

dolfijnen-ibiza-middellandse-zee

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens