SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Wintersport voor grote groepen

Wanneer je op zoek bent naar een unieke wintersportreis voor grote groepen, merk je al snel hoe lastig het is om iets geschikts te vinden wat aan alle wensen voldoet. Wij helpen u graag met de organisatie zodat u zonder zorgen met een grote groep op wintersport kunt.

 

Hoe krijg ik iedereen mee op wintersport?

Binnen een bedrijf kan of wil niet iedereen skiën. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de beginnende skiërs en de niet-skiërs een onvergetelijke wintersportervaring beleven? Sailing Dutchman is dé specialist in een totaalbeleving voor groepen en zoekt graag samen met jou naar de mogelijkheden die het beste bij uw groepssamenstelling passen.

Skiërs in actie

Wintersportreis belasting-aftrekbaar?

Wij denken graag met je mee om uw wintersportreis met het bedrijf gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van jou wensen kunnen wij je vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden. En er is vaak veel meer mogelijk dan je vooraf dacht.

Meer weten over wintersport voor grote groepen?

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag langs om persoonlijk kennis met je te maken en te luisteren naar uw wensen.

Groep op Wintersport

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens