Wintersport voor grote groepen

Wanneer je op zoek bent naar een unieke wintersportreis voor grote groepen, merk je al snel hoe lastig het is om iets geschikts te vinden wat aan alle wensen voldoet. Wij helpen u graag met de organisatie zodat u zonder zorgen met een grote groep op wintersport kunt.

 

Hoe krijg ik iedereen mee op wintersport?

Binnen een bedrijf kan of wil niet iedereen skiën. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de beginnende skiërs en de niet-skiërs een onvergetelijke wintersportervaring beleven? Sailing Dutchman is dé specialist in een totaalbeleving voor groepen en zoekt graag samen met jou naar de mogelijkheden die het beste bij uw groepssamenstelling passen.

Skiërs in actie

Wintersportreis belasting-aftrekbaar?

Wij denken graag met je mee om uw wintersportreis met het bedrijf gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken. Aan de hand van jou wensen kunnen wij je vanuit onze jarenlange ervaring advies geven over de beste mogelijkheden. En er is vaak veel meer mogelijk dan je vooraf dacht.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Meer weten over wintersport voor grote groepen?

Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag langs om persoonlijk kennis met je te maken en te luisteren naar uw wensen.

Groep op Wintersport

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens