SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Teambuilding Ardennen

Teambuilding in de Ardennen organiseren?De Ardennen zijn de ideale locatie voor een teambuildings uitje vol spectaculaire survival teambuildingsactiviteiten met uw bedrijf. Bovendien is dit prachtige gebied dichterbij dan u denkt! Onze uitvalsbasis Dinant, een van de leukste stadjes in de Ardennen, ligt slechts op een klein uurtje rijden vanaf Brussel. Door zijn prachtige ligging aan de beide Maas oevers is Dinant een van de bekendste toeristenplaatsen in de Ardennen.

Bourgondisch genieten in de Ardennen

U overnacht in het luxueuze en comfortabele Hotel Castel de Pont-à-Lesse. Dat betekent heerlijk slapen in een heus kasteel, en bourgondisch genieten van het beste dat België te bieden heeft.

Spectaculaire teambuildingsactiviteiten

De Ardennen lenen zich voor spectaculaire survival teambuildingsactiviteiten zoals abseilen en klimmen over diverse via ferrata’s, waarbij u hoogtes en plaatsen kunt bereiken die normaliter alleen voor ervaren klimmers toegankelijk zijn. Communicatie, afhankelijkheid van elkaar en grenzen verleggen staat hierbij centraal.

Genieten van een kampvuur in de Ardennen

Is mijn teambuilding naar de Ardennen ook belastingaftrekbaar

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw teambuilding naar de Ardennen met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belastingaftrekbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijkheden zodat u vooral niet teveel betaalt.

Meer weten over een teambuilding in de Ardennen?

Neem dan snel contact met ons op wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een teambuilding in de Ardennen.

kanoën-in-de-ardennen

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens