SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Tips voor adrenalinejunkies in Zweden tijdens de zomer

Zweden is natuurlijk een prachtig land in de winter. Ook in de zomer is het echt genieten. Wat kun je zoal doen in Zweden tijdens de zomermaanden? Hier vind je een aantal van de leukste activiteiten die het team versterken. Teambuilding reizen waren nog nooit zo leuk!

Buiten slapen

Buiten slapen in Zweden is één groot avontuur. Je hoort enge geluiden, misschien wel wolven die aan de overkant van het meer vertoeven. Adrenaline ten top!

Buiten eten bereiden

Eerst ga je zelf op zoek naar je eigen eten. Ga bijvoorbeeld vissen, of duik de natuur in en vind besjes die je kunt eten. Daarna maak samen het eten klaar. Wat ga jij maken?

Packraften

Packraften is een combinatie van hiken en raften. Je opvouwbare bootje haal je uit je tas en je paddelt zo de rivieren op. Geniet van de natuur, terwijl je jezelf uitdaagt op het water.

Workshop ‘overleven in de natuur’

De natuur is heel bijzonder, maar kan ook gevaarlijk zijn. Zo kun je per ongeluk giftige bessen eten, of ineens oog in oog staan met een eland. Waar moet je op letten en hoe overleef je deze spannende avonturen? Dat leer je allemaal tijdens deze workshop.

Berenjacht

Je wordt een echte sporenzoeker en gaat op zoek naar beren. Blijf rustig, maar kijk goed om je heen. Voor je het weet sta je oog in oog met een beer!

Kamperen op je eigen eiland

Je hoort de wind waaien door de bomen, terwijl je geniet van ultieme rust om je heen. Samen met je collega’s kom je volledig tot rust, terwijl je wacht op het eten dat door een privè chef wordt bereid. Daarna ga je slapen in één van de tentjes op je eigen eiland. Hoe vet is dat?

De grote uitdaging

Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Wil je echt in het diepe springen, dan kun je ervoor kiezen om uitgedaagd te worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je in twee teams gedropt wordt in een bos, om vervolgens zelf de weg terug te vinden met hulpmiddelen. Wanneer de paden van de teams elkaar kruisen, zorg je gezamenlijk voor een slaapplek en warm eten. Hier worden vertrouwen, communicatieve vaardigheden en onderlinge samenwerking op de proef gesteld, met een mix van toffe activiteiten.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens