SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Tips voor natuurliefhebbers in Zweden tijdens de zomer

De mooie en groene omgeving in Zweden tijdens de zomer kun je ontdekken tijdens een teambuilding avontuur. Trek je wandelschoenen aan, of verken de natuur op het water. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Waar kies jij voor?

Beversafari

Wees stil en kijk goed! De bever verstopt zich graag, maar vindt het ook leuk een stukje met de boot mee te zwemmen. Ondertussen leer je alles over dit bijzondere dier. Wist je bijvoorbeeld dat een beverburcht zo hoog als een mens kan zijn?

Elandensafari

Zit je lekker een kopje koffie te drinken en te kletsen met je collega’s, komt er ineens een eland naast je staan! Bewonder deze prachtige dieren van dichtbij tijdens een elandensafari en kom meer over hen te weten.

Koken in de buitenlucht

Samen koken en samen dineren, dat is altijd gezellig, maar kan ook een uitdaging zijn. Bezoek bijvoorbeeld verschillende boerderijen en boomgaarden, waar je je eigen eten kunt plukken. Daarna bereid je het eten dat je hebt verzameld. Deze activiteit is niet alleen lekker, maar bevordert ook de teamspirit.

Workshop ‘overleven in de natuur’

De natuur is heel bijzonder, maar kan ook gevaarlijk zijn. Zo kun je per ongeluk giftige bessen eten, of ineens oog in oog staan met een eland. Waar moet je op letten en hoe overleef je deze spannende avonturen? Dat leer je allemaal tijdens deze workshop.

De grote uitdaging

Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Geniet van de natuur, terwijl je zelf, aan de hand van coördinaten, een locatie opzoekt waar iedereen gaat overnachten. Je zorgt zelf voor warm eten. Hier draait alles om logistiek samenwerken en deze opdracht zorgt zeker voor versterking van de teamspirit!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens