SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Teambuilding Vlieland

Bijzonder teambuilden op de Wadden

Op zoek naar een unieke teambuilding op Vlieland? Wij helpen u graag verder om op dit prachtige Waddeneiland een geslaagde teambuilding te organiseren. Omdat geen team hetzelfde is kijken wij aan de hand van uw wensen welke elementen het beste bij uw programma passen.

Bijzondere teambuildingsactiviteiten

Tijdens een teambuilding op Vlieland wilt u natuurlijke geen standaard teambuildingsactiviteiten, maar een bijzondere invulling van uw programma met een echt eilands tintje. Wat dacht u ervan om samen op een oude manier te navigeren zoals eilanders en zeevarenden dat al eeuwenlang deden en onderweg een aantal opdrachten te vervullen? Of een programma waar de vuurtoren en het unieke Vuurtorenduin centraal staan?

uitzicht-vanaf-het-vuurtorenduin-op-de-waddenzee-vlieland

WKR-vriendelijke teambuilding op Vlieland

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw teambuilding naar Vlieland gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken? Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Meer weten over onze teambuilding op Vlieland?

Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen met u te brainstormen over een onvergetelijk teambuildings programma.

steiger-veerdienst-vlieland-texel

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens