• Nederlands

Veilig met het bedrijf naar Terschelling Coronaproof bedrijfsuitje naar Terschelling

Samen veilig weg

Na een tijd vol online meetings en vergaderen op afstand kan je er inmiddels weer op uit. Hoe doe je dat op een veilige en verantwoorde manier? Wij geven je graag een aantal tips en ideeën om coronaproof met het bedrijf naar Terschelling te gaan.

Ruimte

Terschelling heeft nog geen 5.000 inwoners en heel veel ruimte. Als je buiten de vakanties of populaire weekenden naar Terschelling komt, heb je alle ruimte om met je collega’s van alles te ondernemen. Ook in het najaar zijn er voldoende opties om, ook al wordt het kouder, buiten samen te komen. Denk aan een borrel bij het kampvuur op het strand, een lunch in een duinpan of een diner aan boord van een zeilschip. Je kunt ook op pad met de milieujutter. Dat is niet alleen een verfrissende bezigheid, maar je levert op die manier ook een bijdrage aan het verminderen van de hoeveelheid (aangespoeld) afval op het strand en in de duinen.

Coronaproof accommodaties op Terschelling

Overnachten jullie het liefst allemaal op een eigen hotelkamer of heb je liever een boerderij exclusief voor de groep? Terschelling heeft voor iedere wens wat te bieden. Iedere accommodatie geeft een eigen, specifieke invulling aan de geldende maatregelen. Wij adviseren je graag over een geschikte accommodatie waar iedereen zich veilig voelt. Ook over een passende vergaderlocatie beantwoorden we al je vragen. Ga je voor een vergadering in de buitenlucht of voor een inspirerende locatie binnen met voldoende ‘speelruimte’?

Zeilen

Combineer fun met inhoud aan boord van een zeilschip. Een zeilschip kan je voor een groep gemakkelijk exclusief huren, waardoor je sowieso de garantie hebt dat je niet met onbekenden in een ruimte zit. Daarnaast is een zeilschip ook geschikt om een meeting te faciliteren. Terwijl jullie je richten op de meeting, zorgt de schipper voor een veilige en comfortabele overtocht. Op veel zeilschepen kan je overnachten, waarbij je op die manier verzekerd bent van een exclusieve accommodatie. Een zeiltocht over de wadden is al een ervaring op zich, maar er valt nog meer te beleven. Bijvoorbeeld droogvallen en wadlopen onder leiding van een gids, barbecueën op een zandplaat of na een dag zeilen aankomen op een ander eiland.

Inspiratie voor een coronaproof bedrijfsuitje op Terschelling

Wil je meer ideeën of heb je vragen over een coronaproof bedrijfsuitje naar Terschelling? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over een veilig programma voor het bedrijf op Terschelling.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Coronaproof
  • Op een leuke manier werken aan een vitaler bedrijf
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Voor events met blijvende impact

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Sailing Dutchman op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Blog

Springtij Forum 2020

Toegevoegde waarde

We horen het de laatste tijd regelmatig van onze klanten: er moet wat gebeuren. We zijn klaar metLees verder

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder