SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Coronaproof bedrijfsuitje op Terschelling

Op zoek naar een coronaproof bedrijfsuitje op een unieke locatie? Dan is Terschelling misschien wel de bestemming waar je naar op zoek bent.

Samen veilig weg

Na een tijd vol online meetings en vergaderen op afstand kan je er inmiddels weer op uit. Hoe doe je dat op een veilige en verantwoorde manier? Wij geven je graag een aantal tips en ideeën om coronaproof met het bedrijf naar Terschelling te gaan.

 

Ruimte

Terschelling heeft nog geen 5.000 inwoners en heel veel ruimte. Als je buiten de vakanties of populaire weekenden naar Terschelling komt, heb je alle ruimte om met je collega’s van alles te ondernemen. Ook in het najaar zijn er voldoende opties om, ook al wordt het kouder, buiten samen te komen. Denk aan een borrel bij het kampvuur op het strand, een lunch in een duinpan of een diner aan boord van een zeilschip. Je kunt ook op pad met de milieujutter. Dat is niet alleen een verfrissende bezigheid, maar je levert op die manier ook een bijdrage aan het verminderen van de hoeveelheid (aangespoeld) afval op het strand en in de duinen.

Zeilen bij de zeehondenbank

Coronaproof accommodaties op Terschelling

Overnachten jullie het liefst allemaal op een eigen hotelkamer of heb je liever een boerderij exclusief voor de groep? Terschelling heeft voor iedere wens wat te bieden. Iedere accommodatie geeft een eigen, specifieke invulling aan de geldende maatregelen. Wij adviseren je graag over een geschikte accommodatie waar iedereen zich veilig voelt. Ook over een passende vergaderlocatie beantwoorden we al je vragen. Ga je voor een vergadering in de buitenlucht of voor een inspirerende locatie binnen met voldoende ‘speelruimte’?

 

Zeilen

Combineer fun met inhoud aan boord van een zeilschip. Een zeilschip kan je voor een groep gemakkelijk exclusief huren, waardoor je sowieso de garantie hebt dat je niet met onbekenden in een ruimte zit. Daarnaast is een zeilschip ook geschikt om een meeting te faciliteren. Terwijl jullie je richten op de meeting, zorgt de schipper voor een veilige en comfortabele overtocht. Op veel zeilschepen kan je overnachten, waarbij je op die manier verzekerd bent van een exclusieve accommodatie. Een zeiltocht over de wadden is al een ervaring op zich, maar er valt nog meer te beleven. Bijvoorbeeld droogvallen en wadlopen onder leiding van een gids, barbecueën op een zandplaat of na een dag zeilen aankomen op een ander eiland.

Zeehonden tussen Vlieland en Terschelling op de spathoek

Inspiratie voor een coronaproof bedrijfsuitje op Terschelling

Wil je meer ideeën of heb je vragen over een coronaproof bedrijfsuitje naar Terschelling? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over een veilig programma voor het bedrijf op Terschelling.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens