SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

De Waddeneilanden

Wij laten je het echte eiland gevoel beleven

Bedrijfsuitje op de Waddeneilanden organiseren? Verlang jij ook zo naar het gevoel om even alles achter je te laten en te genieten van alles wat voor je ligt? Stap dan op de veerboot naar een van de Waddeneilanden, voel de wind door je haren en adem de zilte zeelucht in.

Bedrijfsuitjes op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden vormen een uniek decor voor jouw bedrijfsuitje. Er is geen gebied met zoveel afwisseling in de natuur als de Wadden. De natuur is overweldigend en geeft je het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn. Bij een bedrijfsuitje naar de Waddeneilanden denk je natuurlijk direct aan wadlopen, kampvuur op het strand met ondergaande zon, lunchen in de duinen of een bbq op het strand. En staat jouw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met alle plezier voor jou aan het werk. En zorgen ervoor dat jullie bedrijfsuitje van a tm z geregeld is zodat jezelf optimaal kunt genieten.

Uw bedrijfsuitje naar de Wadden WKR-proof

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje naar de Wadden gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Welk eiland past het beste bij mijn bedrijfsuitje?

Als eilandspecialist en met onze jarenlange ervaring weten wij snel aan de hand van jouw wensen welk eiland het beste bij jullie bedrijf past. Onze ervaring is dat iedereen zijn of haar favoriete eiland op de Wadden heeft. Laat ons vooral weten wat jouw favoriete eiland is.

Zonsopgang op het Noordzee strand van Terschelling

Nieuwsgierig geworden naar een bedrijfsuitje op de Wadden?

Vul dan snel het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij houden van een persoonlijke benadering en kom graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens