SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Events en incentives op en rond het water

Hollandse ontdekkingsreizigers

Het zit van oudsher in ons bloed: al in de zestiende eeuw gingen Hollandse ontdekkingsreizigers op zoek naar nieuwe landen en culturen. En dat deden ze, hoe kan het ook anders, over zee.

Originele incentives

Want water geeft ruimte. Water is leven. En water verbindt. Het verbindt al eeuwenlang landen, werelddelen en culturen. En bij Sailing Dutchman verbindt het mensen, door middel van bijzondere  bedrijfsuitjes, verrassende concepten en originele incentives naar de mooiste plekken.

Full service evenementenbureau

Of het nu om een event, incentive, personeelsreis of meeting gaat: Sailing Dutchman staat garant voor verrassende locaties en buitengewone activiteiten. Als full service evenementenbureau verzorgen wij jouw event van begin tot eind.

Teambuilden op het water

Geniet samen met je groep van de weidsheid van het water. Laat je samen met je team inspireren door de prachtige omgeving en behaal onverwachte resultaten. De combinatie van zeilen, teambuilden en vergaderen op het water is gegarandeerd een groot succes. Want zeilen geeft ruimte in het denken, haalt het beste in je naar boven en bevordert de teamspirit! Wil je het ook ervaren? Wij regelen het graag voor je.

 

De wind in de zeilen, volle kracht vooruit…

Waar wacht je nog op? Ga mee met ons op avontuur!

Discover the unexpected

Wat dacht je van deze mogelijkheden op het water?

Blog

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het beste reisaanbod:

Contactgegevens