SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

High End Incentive

Unieke en onvergetelijke incentives

Wilt u met uw bedrijf een geweldige, onvergetelijke en exclusieve incentive beleven? Dan zijn wij graag uw partner. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Niets ons te gek, te moeilijk of te ingewikkeld. Wilt u zeilen op de Middellandse Zee, op safari in Zuid-Afrika of skiën in Canada? Wij zorgen dat uw incentive een high end incentive wordt!

High end incentive naar Canada

Het uitgestrekte Canada biedt zelfs de meest veeleisende skiër volop mogelijkheden voor een bijzondere en exclusieve wintersport-incentive. Wij kennen de meest schitterende locaties die (nog) onontdekt zijn. Geniet van een bijzonder exclusieve wintersportervaring in gebieden die nog puur, authentiek en kleinschalig zijn, maar ongekende skimogelijkheden bieden voor een high end incentive.

Zeilen op de Middellandse Zee

De mogelijkheden van een high end incentive in het Middellandse Zeegebied zijn eindeloos. Geniet van de oneindige vergezichten, de eindeloze horizon en de prachtig blauwe, heldere zee. Ontdek de vele eilanden langs de Kroatische kust, ga voor anker in Zuid Turkije, geniet van de rijke cultuur van Italië of ervaar de eeuwenoude geschiedenis van Griekenland. We leiden u langs authentieke vissersdorpen met traditionele restaurants, maar adviseren u net zo eenvoudig waar u kunt genieten van het bruisende nachtleven. Wat u ook wil: wij maken uw dromen werkelijkheid!

Safari in Zuid-Afrika

Wat dacht u van een kleinschalige en exclusieve safari in een van de privéwildreservaten in Zuid-Afrika? U overnacht er in kleinschalige lodges of sfeervolle tentenkampen. Een verblijf in een privéwildreservaat staat garant voor een onovertroffen wild life-ervaring! En wilt u daarna genieten van een rugbywedstrijd met na afloop een meet&greet met de spelers in de kleedkamer? Ook daar kunnen we voor zorgen!

safari-camp-incentive

Maatwerk

En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. En omdat er net zoveel wensen als mensen zijn leveren wij altijd maatwerk bij onze incentives.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op en wij gaan met alle plezier voor u aan de slag. En omdat wij houden van persoonlijk contact komen wij ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om te brainstormen over uw voorgenomen incentive.

paragliding-boven-besneeuwde-bergen

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens