SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Noorwegen haalt je uit je comfortzone

Degenen die ons al enige tijd volgen weten dat Scandinavië een van onze favoriete bestemmingen is. Waarom? Omdat Scandinavië puur is, ongerept en zeer divers. Mensen staan hier dicht bij de natuur en genieten hier volop van. Dit sluit naadloos aan bij onze visie, om onvergetelijke ervaringen te creëren. Want mooie ervaringen zorgen voor mooie mensen en mooie mensen dragen bij aan een mooiere wereld.

Boterham met kaas

Zoals wij bij Sailing Dutchman Events altijd zeggen, een boterham met kaas smaakt lekkerder op de dijk met uitzicht over de Waddenzee dan binnen achter je bureau. Simpelweg omdat onze zintuigen meer open staan als we buiten in de natuur zijn. De natuur zit vol onvergetelijke ervaringen. Ga je mee naar buiten?

Unexpected Bodø

Dit keer hebben wij een fantastische reis gemaakt door Noorwegen. Wederom verrast door al het natuurschoon. Een land met the unexpected factor waar wij naar op zoek zijn! We zijn afgereisd naar een van de noordelijkste steden van Noorwegen, namelijk Bodø. 90 kilometer boven de arctic circle. Deze stad is uitgeroepen tot Capital city of culture 2024. Niet zo gek, want overal proef je de bewaard gebleven cultuur van deze stad. Hier vind je kunst en cultuur in alle vormen en maten en in de breedste zin van het woord. De bewoners zijn trots en laten je graag hun cultuur ontdekken. Geniet van lokaal eten en adembenemende landschappen.

Spectaculair

Afwisselend Kirkenes

Naast Bodø heeft Noorwegen nog zoveel meer te bieden. Noorwegen kent veel afwisseling in landschap, steden en activiteiten. Neem bijvoorbeeld Kirkenes waar, als je aankomt op het vliegveld, een husky taxi voor je klaar staat om je naar je hotel te brengen. Of ga je liever op King Crab Safari? En wat dacht je van een middag orka’s spotten op een RIB boot? Daarnaast is Noorwegen een land met een grote diversiteit aan activiteiten. Waar je in de winter niet alleen naar toe hoeft voor de pistes maar ook kan genieten van de schoonheid van de fjorden.

Uit je comfortzone

Kortom, Noorwegen haalt je uit je comfortzone of je nu wil of niet en of je nu noord of zuid gaat. Noorwegen heeft alles! Het zet je aan het denken over hoe je met duurzaamheid omgaat, lokaal eet en of je genoeg tijd spendeert met de natuur om je heen. Om terug te komen als een mooier mens, wellicht een creatiever mens maar in ieder geval een rijker mens door alle ervaringen en verhalen. Met dit gevoel zijn wij thuis gekomen van deze geweldige experience naar Noorwegen. Wil je dit ook ervaren? Ga met ons mee op reis.

Ga mee!
Dus waar wacht je nog op? Ga met ons op reis! Verwacht het onverwachte en beleef, samen met jouw mensen, een onvergetelijke ervaring. Een ervaring waar jij en jouw medewerkers nog heel lang plezier van gaan hebben.

Meer weten? Vraag ons wat er allemaal mogelijk is, we vertellen het je graag!

Culinair Noorwegen

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens