SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Marokko

Een onbeschrijfelijk mooi land van uitersten

Wilt u een incentive naar Marokko organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken juist de ongebaande paden en die verborgen pareltjes die vaak alleen bij locals bekend zijn. Wij laten u graag het echte Marokko beleven.

Een land van uitersten
Marokko is een land van uitersten. Van beroemde steden die tot de verbeelding spreken zoals Casablanca en Marrakech met hun historische medina’s (binnensteden) met traditionele riads (huizen), gezellige souks (markten) en Arabische geuren en kleuren, tot oases met palmbomen en heuvels die overgaan in reusachtige bergen met steile rotswanden, woestijnen, verlaten stranden, glinsterende meren en watervallen. Bedoeïenen, berbers, dromedarissen, slangenbezweerders en ezels die trouw hun karretje trekken. Dit land van duizend en een nacht is een heel bijzondere en onvergetelijke bestemming voor een incentive of personeelsreis.

4×4 rijden en overnachten in de woestijn
Ga op avontuur het binnenland in! Maak een bijzondere tocht met een 4×4 dwars door de wildernis en laat je verrassen door de mooiste valleien en uitzichten. Drink thee bij de Berbers en luister naar hun verhalen. Overnacht in een comfortabele bedoeïenentent en ervaar de stilte van de woestijn. Een incentive naar Marokko is echt een onvergetelijke belevenis, en dat op zo’n 3,5 uur vliegen van Amsterdam.

 

Is mijn incentive of personeelsreis ook WKR-proof (belastingaftrekbaar)?
Er zijn allerlei mogelijkheden om uw incentive of personeelsreis naar Marokko gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belastingaftrekbaar) te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen passen.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden?
Bent u net zo enthousiast geworden als wij dat zijn over deze bijzondere bestemming voor een incentive? Neem dan snel contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om samen met u te brainstormen over uw incentive of personeelsreis naar Marokko.

Dades Canyon, Marokko

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens