SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Sail Amsterdam 2025

De 10e editie van Sail zal plaatsvinden in 2025

Ook Sail Amsterdam met het bedrijf bijwonen? In 2025 vindt de 10e editie van Sail Amsterdam plaats. Van 12 tot en met 16 augustus 2025 is de haven van Amsterdam het decor voor de tiende editie van dit prachtige en indrukwekkende maritieme evenement, dat slechts eenmaal in de vijf jaar plaatsvindt.

Sail In Parade

Het begin van Sail Amsterdam, de Sail In Parade met de start in IJmuiden, is iets heel bijzonders om bij te wonen. Een complete armada van Tall Ships vergezeld door duizenden kleine bootjes vaart dan over het kanaal naar Amsterdam toe. Een spectaculair gezicht!

Maatwerk arrangementen tijdens Sail Amsterdam

Als nautisch specialist leveren wij maatwerk arrangementen voor onze gasten tijdens Sail Amsterdam. Denk hierbij aan collectieve opvang op een locatie aan de haven van Amsterdam, inclusief parkeren en pendel service. Wij kunnen zorgen voor een eigen Tall Ship voor uw groep gedurende een dagdeel of meerdere dagen. Van Sail In tot Sail Out Parade: er is een zee aan mogelijkheden.

sail-in-parade-sail-amsterdam-met-clipper-stad-amsterdam

WKR-vriendelijk  naar Sail Amsterdam

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw event tijdens Sail Amsterdam gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Sail Amsterdam bijwonen?

Wilt u met uw relaties of collega’s Sail Amsterdam 2025 bijwonen? Wees er dan vroeg bij en neem snel contact met ons, zodat we samen uw wensen door kunnen nemen.

vuurwerk-tijdens-sail-amsterdam

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens