Sail Amsterdam 2025

De 10e editie van Sail zal plaatsvinden in 2025

Ook Sail Amsterdam met het bedrijf bijwonen? In 2025 vindt de 10e editie van Sail Amsterdam plaats. Van 12 tot en met 16 augustus 2025 is de haven van Amsterdam het decor voor de tiende editie van dit prachtige en indrukwekkende maritieme evenement, dat slechts eenmaal in de vijf jaar plaatsvindt.

Sail In Parade

Het begin van Sail Amsterdam, de Sail In Parade met de start in IJmuiden, is iets heel bijzonders om bij te wonen. Een complete armada van Tall Ships vergezeld door duizenden kleine bootjes vaart dan over het kanaal naar Amsterdam toe. Een spectaculair gezicht!

Maatwerk arrangementen tijdens Sail Amsterdam

Als nautisch specialist leveren wij maatwerk arrangementen voor onze gasten tijdens Sail Amsterdam. Denk hierbij aan collectieve opvang op een locatie aan de haven van Amsterdam, inclusief parkeren en pendel service. Wij kunnen zorgen voor een eigen Tall Ship voor uw groep gedurende een dagdeel of meerdere dagen. Van Sail In tot Sail Out Parade: er is een zee aan mogelijkheden.

sail-in-parade-sail-amsterdam-met-clipper-stad-amsterdam

WKR-vriendelijk  naar Sail Amsterdam

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw event tijdens Sail Amsterdam gedeeltelijk of geheel WKR-proof te maken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Sail Amsterdam bijwonen?

Wilt u met uw relaties of collega’s Sail Amsterdam 2025 bijwonen? Wees er dan vroeg bij en neem snel contact met ons, zodat we samen uw wensen door kunnen nemen.

vuurwerk-tijdens-sail-amsterdam

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens