SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Onvergetelijke belevenissen in de sneeuw

Wintersport Incentives

Wilt u met uw bedrijf een geweldige en onvergetelijke wintersport incentive beleven? Dan zijn wij graag uw partner! Wij begrijpen wat u wilt en denken met u mee. En dat begint al bij het begin van uw incentive in de wintersport, want we halen u op waar u maar wilt.

Maatwerk in de wintersport

Van gezellige après-ski tot authentieke en ongerepte natuurgebieden: de keuze is aan u. Samen met u stellen wij een programma samen dat volledig aansluit op uw wensen, mogelijkheden en budget.

Wij laten u en uw relaties, collega’s en/of klanten wintersport incentive ervaren zoals u dat nog niet eerder deed!

Voor elk wat wils

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, zowel voor de actieve als minder actieve reizigers hebben wij keuze uit tal activiteiten. Denk hierbij aan: met sledehonden op pad, een sneeuwscooter safari langs de Russische grens, ijs driften op een bevroren meer of een heerlijk winterse barbecue in een oude treintunnel?

Wij begrijpen als geen ander dat u een bijzondere beleving wilt, exclusief en uniek, en anders dan anders. En staat uw wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag.

Volledig verzorgde incentive in de Wintersport

Wilt u met uw bedrijf, relaties of collega’s een exclusief bedrijfsuitje beleven in de sneeuw of op het ijs? Of zoekt u een bijzondere wintersport-bestemming voor uw wintersport groepsreis of incentive? Dan is Sailing Dutchman graag uw partner. Wij luisteren naar uw wensen, vertalen ze in mogelijkheden en denken met u mee. En dan is niets ons te gek, te moeilijk of te ingewikkeld.

Uw wintersport incentive WKR-proof

Wij denken graag met u mee om uw wintersport incentive gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Contactgegevens

Meer weten over onze wintersport incentives?

Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contactgegevens