SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Teambuilding in Zweden

Je bent op zoek naar verbinding in het team, en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Wat is er beter dan teambuilding in een ander land? Lees snel verder over teambuilding mogelijkheden in Zweden!

Teambuilding is een groot woord en omvat vele begrippen. Daarnaast kun je veel bereiken binnen het team met teambuilding. De belangrijkste uitkomsten: onderlinge samenwerking, vertrouwen in elkaar en communicatieve vaardigheden. Wat als je daaraan kunt werken met je hele team, in het buitenland? Dat is natuurlijk geweldig! Wat dacht je van Zweden als teambuilding bestemming? Je hebt een geweldige tijd met collega’s en werkt tegelijk aan het team. Zweden is hiervoor de ideale bestemming. De uitgestrekte natuur met meer zonuren en minder neerslag dan in Nederland zorgen ervoor dat overnachten in de natuur bijna vanzelfsprekend is. 

De focus bij teambuilding in Zweden ligt vooral op logistiek samenwerken. Zo heeft iedereen niet alleen een leuke tijd, maar wordt er ook nog eens aan het team gewerkt. Vergroot het vertrouwen in elkaar, en jullie communicatieve vaardigheden, waardoor de onderlinge samenwerking wordt bevorderd.

Zomer in Zweden

Zweden biedt in de winter volop mogelijkheden maar ook in de zomer heeft dit land veel te bieden. Een temperatuur tussen de 20 en 25 graden en een mooie groene omgeving: dat is wat Zweden speciaal maakt in de zomer. De ideale omstandigheden om te werken aan de teamspirit. Er zijn meer zonuren en minder neerslag dan in Nederland. Klinkt goed, toch?  Kies bijvoorbeeld voor een teambuilding uitje tijdens Midzomernacht om samen te genieten!

Winter in Zweden

Zweden is een prachtplaatje in de winter. Meters sneeuw, wintersporten of liever uitrusten in de natuur? Dan zit je in de winter goed. Het is een mysterieus land boordevol juweeltjes om te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld ijsdriften, maar ondertussen werken aan de teamspirit. Bouw bijvoorbeeld een iglo! Tijdens het bouwen kom je erachter wat jouw team drijft en wat knelpunten kunnen zijn. Dit kun je weer toepassen in de werkomgeving. Waar wacht je nog op?

Weet jij al of je in de zomer of winter Zweden gaat bezoeken, of wil je meer advies over onze teambuilding reizen? Waar wacht je nog op? Vraag ons alles over dit fantastische land en wat er mogelijk is. We vertellen je er – geheel vrijblijvend – graag meer over!

 

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens