SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Teambuilding op de Waddeneilanden

Teambuilden met resultaat

De Waddeneilanden zijn de perfecte locatie voor een geslaagde teambuilding. Zodra je op de veerboot stapt, laat je alles achter en ligt de focus volledig op het team. De combinatie van samen werken én ontspannen in een inspirerende omgeving, leidt tot een bewezen beter resultaat.

Teambuilding in de duinen

Wat dacht u ervan om samen een sessie in een duinpan te houden om vervolgens af te sluiten met een picknick boven op een duin uitkijkend over zee? De frisse zeelucht en de wind door je haren brengen nieuwe inzichten die je daadwerkelijk verder helpen. Over deze typisch eilander teambuilding in de duinen zal nog lang worden nagepraat!

WKR-vriendelijke teambuilden

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw teambuilding naar de Wadden gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken? Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over teambuilding op de Wadden?

Neem dan snel contact met ons op en daag ons uit om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijk teambuilding op de Wadden.

vuurtoren-schiermonikoog

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens