Teambuilding op de Waddeneilanden

Teambuilden met resultaat

De Waddeneilanden zijn de perfecte locatie voor een geslaagde teambuilding. Zodra je op de veerboot stapt, laat je alles achter en ligt de focus volledig op het team. De combinatie van samen werken én ontspannen in een inspirerende omgeving, leidt tot een bewezen beter resultaat.

Teambuilding in de duinen

Wat dacht u ervan om samen een sessie in een duinpan te houden om vervolgens af te sluiten met een picknick boven op een duin uitkijkend over zee? De frisse zeelucht en de wind door je haren brengen nieuwe inzichten die je daadwerkelijk verder helpen. Over deze typisch eilander teambuilding in de duinen zal nog lang worden nagepraat!

WKR-vriendelijke teambuilden

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden om uw teambuilding naar de Wadden gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken? Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over teambuilding op de Wadden?

Neem dan snel contact met ons op en daag ons uit om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijk teambuilding op de Wadden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

vuurtoren-schiermonikoog

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens