SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Vacatures Sailing Dutchman

Sailing Dutchman is een wereldwijd opererend evenementenbureau dat altijd in mogelijkheden en oplossingen denkt. Wij vinden dat het iedere dag een beetje beter kan en blijven onszelf voortdurend uitdagen.

Daarom zijn we  altijd op zoek naar de mooiste locaties, beste verhalen, leukste ervaringen en duurzame oplossingen. Wij nemen onze klanten graag mee op avontuur en laten hen het onbekende ontdekken. Alles bij ons is maatwerk en wij worden graag uitgedaagd om de ultieme beleving te garanderen.

 

 

 

 

 

Ook in de huidige tijd zien wij veel nieuwe kansen, met name op het gebied van duurzaam reizen. Om onze doelstellingen te verwezenlijken zijn wij op zoek naar positief ingestelde mensen met een passie voor reizen, avontuur en gastvrijheid.

Wil jij met ons meegroeien in een van de volgende functie?

Project manager m/v
Ben jij thuis in het Waddengebied en ga je graag op reis?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van intake tot en met de evaluatie naderhand. Je hebt daarbij één doel voor ogen: de ultieme beleving neerzetten voor de klant.

Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

 

 

 

 

 

Sledehonden safari Sälen,ZWeden

Wil je ook aanmonsteren?
Wij vinden motivatie en ‘drive’ belangrijker dan opleiding en werkervaring. Dus; maak een enthousiast filmpje of iets anders creatiefs en overtuig ons waarom wij jou aan ons team moeten toevoegen.

Je kunt je reactie opsturen naar ilmar@sailingdutchman.nl of via WhatsApp naar 06-51371262

 

 

 

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens