Vergaderen op Vlieland

Vergaderen op Vlieland

Wilt u graag op Vlieland vergaderen en zo het echte eilandgevoel beleven? Sailing Dutchman is specialist als het gaat om vergaderingen op authentieke locaties.Wij maken graag gebruik van plekken en faciliteiten waar je in eerste instantie niet aan zou denken als vergaderlocatie.

Vergaderen in een oude kerk of boerenschuur

In overleg met u zoeken wij een locatie op die het beste bij uw doelstelling past. Wat dacht u van vergaderen in een oude kerk of een boerenschuur die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een vergaderruimte? Er zijn op Vlieland genoeg mooie locaties waar je in eerste instantie aan voorbij zou lopen. Daag ons vooral uit, want niets is ons te gek.

Volledig verzorgd

Wij nemen u alle zorgen uit handen: het parkeren in Harlingen, de overtocht, de overnachtingen en de catering. Op die manier kunt u zich geheel focussen op uw vergadering.

Met de Vliehors express naar het drenkelingen huisje op Vlieland

Meer weten over vergadermogelijkheden op Vlieland?

Neem dan snel contact met ons op, want wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Snelboot Tiger op weg naar Vlieland

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens