Zeilen & De Stormruiter

Volledig verzorgd arrangement

Aan het eind van de ochtend wordt u gastvrij ontvangen bij Hotel-restaurant De Oorsprong, een voormalige stoeterij die het Friese paardenras van de ondergang heeft gered. Hier wordt de geschiedenis verteld over De Oorsprong en het Friese paard. Na dit stukje historie staat er een heerlijke Friese lunch klaar bij De Oorsprong en vertrekt u naar de oude haven van Langweer om met authentieke Friese pramen te zeilen op de Langweerder Wielen en omliggende meren.

Aan het eind van de middag meren de pramen aan in de haven en vertrekt u richting Hotel Hampshire voor een borrel & snack. Vervolgens kunt u genieten van een culinair Bildts driegangen diner met lokale producten. Na het diner wordt de reis vervolgd naar het WTC Expo te Leeuwarden en kunt u genieten van de spectaculaire voorstelling De Stormruiter. Na afloop gaat u terug naar Hotel Hampshire voor een overnachting en ontbijt.

friese-streek-producten-aardappels

Meer weten over zeilen & de Stormruiter

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

De Stormruiter

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens