SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Zeilen & De Stormruiter

Volledig verzorgd arrangement

Aan het eind van de ochtend wordt u gastvrij ontvangen bij Hotel-restaurant De Oorsprong, een voormalige stoeterij die het Friese paardenras van de ondergang heeft gered. Hier wordt de geschiedenis verteld over De Oorsprong en het Friese paard. Na dit stukje historie staat er een heerlijke Friese lunch klaar bij De Oorsprong en vertrekt u naar de oude haven van Langweer om met authentieke Friese pramen te zeilen op de Langweerder Wielen en omliggende meren.

Aan het eind van de middag meren de pramen aan in de haven en vertrekt u richting Hotel Hampshire voor een borrel & snack. Vervolgens kunt u genieten van een culinair Bildts driegangen diner met lokale producten. Na het diner wordt de reis vervolgd naar het WTC Expo te Leeuwarden en kunt u genieten van de spectaculaire voorstelling De Stormruiter. Na afloop gaat u terug naar Hotel Hampshire voor een overnachting en ontbijt.

friese-streek-producten-aardappels

Meer weten over zeilen & de Stormruiter

Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

De Stormruiter

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens