• Nederlands

Een bedrijfsuitje waar iedereen nog lang over zal napraten Bedrijfsuitje met overnachting

Op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting waar iedereen na afloop nog lang over zal napraten? Maar weet u niet precies wat de beste keus is?
Dan bent u bij ons aan het goede adres! Want Sailing Dutchman kan met haar jarenlange ervaring zoveel mogelijkheden bieden dat er beslist iets tussen zit wat u zal aanspreken en waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Bedrijfsuitje naar Zeeland
Zeeland is een watersport provincie bij uitstek. Naast zeilen, suppen, wake boarden en strandactiviteiten mag een proeverij van mosselen en oesters niet ontbreken in het programma. Een bedrijfsuitje naar Zeeland is echt onvergetelijk als je van de bovenstaande zaken houdt.

IJsselmeer
Ook het IJsselmeer heeft prachtige mogelijkheden met een typisch Oud Hollands sfeertje. Na een dag zeilen aanmeren in een van de gezellige en authentieke dorpjes aan het IJsselmeer zoals Makkum, Stavoren, Enkhuizen of Lemmer zijn echt een aanrader.

Friesland
Als je op zoek bent naar Hollandse historie met typische activiteiten dan ben je hier helemaal aan het goede adres. Wat dacht je van zeilen met Friese jachten en afsluiten met een bbq op een eilandje in een meer. Of typisch Fries skûtsjesilen combineren met het ludieke fierljeppen. En liever geen water activiteiten. Dan kun je altijd nog gaan mennen met Friese paarden. Friesland is echt verrassend veelzijdig.

De Waddeneilanden
Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje met overnachting naar een van de Waddeneilanden? Zo heb je gegarandeerd het gevoel dat je er echt even helemaal uit bent. Wadlopen, een picknick lunch in de duinen of de dag afsluiten met een kampvuur op het strand behoren hier tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje met overnachting belasting aftrekbaar?
Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje met overnachting gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar ( WKR-proof) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

Meer weten over een bedrijfsuitje met overnachting?
Wilt u ook een onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting organiseren? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat dacht u van deze bedrijfsuitjes met overnachting?

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..