SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsuitje met overnachting

Een bedrijfsuitje waar iedereen het nog lang over zal napraten

Op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting waar iedereen na afloop nog lang over zal napraten, dan bent u bij ons aan het goede adres! Want Sailing Dutchman kan met haar jarenlange ervaring zoveel mogelijkheden bieden dat er beslist iets tussen zit wat u zal aanspreken en waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Bedrijfsuitje naar Zeeland

Zeeland is een watersport provincie bij uitstek. Behalve zeilen, suppen, wake boarden en strandactiviteiten mag een proeverij van mosselen en oesters niet ontbreken in het programma. Een bedrijfsuitje naar Zeeland is echt onvergetelijk als je van de bovenstaande zaken houdt.

IJsselmeer

Ook het IJsselmeer heeft prachtige mogelijkheden met een typisch Oud Hollands sfeertje. Na een dag zeilen aanmeren in een van de gezellige en authentieke dorpjes aan het IJsselmeer zoals Makkum, Stavoren, Enkhuizen of Lemmer zijn echt een aanrader.

Friesland

Als je op zoek bent naar Hollandse historie met typische activiteiten dan ben je hier helemaal aan het goede adres. Wat dacht je van zeilen met Friese jachten en afsluiten met een bbq op een eilandje in een meer. Of typisch Fries skûtsjesilen combineren met het ludieke fierljeppen. En liever geen water activiteiten. Dan kun je altijd nog gaan mennen met Friese paarden. Friesland is echt verrassend veelzijdig.

De Waddeneilanden

Wat denkt u bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje met overnachting naar een van de Waddeneilanden? Zo heb je gegarandeerd het gevoel dat je er echt even helemaal uit bent. Wadlopen, een picknick lunch in de duinen of de dag afsluiten met een kampvuur op het strand behoren hier tot de mogelijkheden. Combineer inhoud met inspanning en ontspanning voor een bedrijfsuitje met meerwaarde.

 

 

Met de Vliehors express naar het drenkelingen huisje op Vlieland

Bedrijfsuitje met overnachting belasting aftrekbaar?

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje met overnachting gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar (WKR-proof) te maken. Aan de hand van uw wensen geven wij u graag advies over de beste mogelijkheden.

 

Meer weten?

Wilt u ook een onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting organiseren? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

wadlopen-van-lauwersoog-naar-schiermonnikoog

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens