SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Weekend weg met het bedrijf

Wil je een weekend weg met het bedrijf maar heb je nog geen idee waar naartoe? Sailing Dutchman is specialist in het bieden van de mooiste belevenissen voor jouw bedrijf. Of het nou om een sportief, creatief of cultureel teamuitje gaat: wij helpen je de meest geschikte locatie te vinden.

Wat dacht je van deze mogelijkheden

Een weekend naar een van de Waddeneilanden blijft altijd bijzonder voor een weekendje weg met het bedrijf. Zodra je aan boord van de veerboot stapt, krijg je meteen het gevoel er echt even helemaal tussenuit te zijn. Maar ook in Friesland, Zeeland of de Ardennen kennen wij de mooiste plekjes. Wil je liever wat verder weg? Dat kan natuurlijk ook! Neem daarvoor vooral een kijkje bij onze bijzondere buitenlandse locaties.

genieten-van-de-zonsondergang-weekend-weg-met-het-bedrijf

Belasting-aftrekbaar maken van jouw weekend weg

Wij helpen je graag jouw weekend weg met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (WKR-proof) te maken. Aan de hand van jouw wensen kijken wij welke voordelen het beste bij jou passen.

Meer weten over uw weekendje weg met het bedrijf?

Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

cala-macarella-menorca

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens