Weekend weg met het bedrijf

Wilt u een weekend weg met het bedrijf maar heeft u nog geen idee waar naartoe? Sailing Dutchman is specialist in het bieden van de mooiste belevenissen voor uw bedrijf. Of het nou om een sportief, creatief of cultureel teamuitje gaat: wij helpen u de meest geschikte locatie te vinden.

Wat dacht u van deze mogelijkheden

Zo blijft een weekend naar een van de Waddeneilanden altijd heel bijzonder voor een weekendje weg met het bedrijf. Zodra u aan boord van de veerboot stapt, krijgt u meteen het gevoel er echt even helemaal tussenuit te zijn. Maar ook in Friesland, Zeeland of de Ardennen kennen wij de mooiste plekjes. Wilt u liever wat verder weg? Geen probleem! Neem daarvoor vooral een kijkje bij onze buitenlandse locaties.

genieten-van-de-zonsondergang-weekend-weg-met-het-bedrijf

Belasting-aftrekbaar maken van uw weekend weg

Wij helpen u graag uw weekend weg met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (WKR-proof) te maken. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke voordelen het beste bij u passen.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Meer weten over uw weekendje weg met het bedrijf?

Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

cala-macarella-menorca

Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens