SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Weekend weg met het bedrijf

Wilt u een weekend weg met het bedrijf maar heeft u nog geen idee waar naartoe? Sailing Dutchman is specialist in het bieden van de mooiste belevenissen voor uw bedrijf. Of het nou om een sportief, creatief of cultureel teamuitje gaat: wij helpen u de meest geschikte locatie te vinden.

Wat dacht u van deze mogelijkheden

Zo blijft een weekend naar een van de Waddeneilanden altijd heel bijzonder voor een weekendje weg met het bedrijf. Zodra u aan boord van de veerboot stapt, krijgt u meteen het gevoel er echt even helemaal tussenuit te zijn. Maar ook in Friesland, Zeeland of de Ardennen kennen wij de mooiste plekjes. Wilt u liever wat verder weg? Geen probleem! Neem daarvoor vooral een kijkje bij onze buitenlandse locaties.

genieten-van-de-zonsondergang-weekend-weg-met-het-bedrijf

Belasting-aftrekbaar maken van uw weekend weg

Wij helpen u graag uw weekend weg met het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar (WKR-proof) te maken. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke voordelen het beste bij u passen.

Meer weten over uw weekendje weg met het bedrijf?

Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

cala-macarella-menorca

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens