SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Wintersport Events

Op zoek naar een unieke wintersport events? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Sailing Dutchman biedt namelijk volledig verzorgde en onvergetelijke wintersport events aan.

Skiën, ijsklimmen, sneeuwscooter en meer

SkiPlus events betekent dat er naast skiën nog veel meer fantastisch leuke activiteiten gedaan kunnen worden, zoals ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen, ijsdriften, sleetje rijden over een natuurbaan van maar liefst 6 kilometer, eten bij een boer, genieten van een kampvuur op een berg in de sneeuw of een winter-barbecue in een oude – afgesloten – treintunnel. En wat te denken van wild spotten met een ranger, op avontuur met een sneeuwscooter, of met een PistenBully naar het avondeten rijden. En het voor- en najaar kun je bijvoorbeeld ’s ochtends skiën en ’s middags raften op het smeltwater van dezelfde piste. De mogelijkheden zijn legio! Wij laten u wintersport ervaren zoals u dat nog niet eerder deed.

winters-zwemmen-in-lapland_

Volledig verzorgde wintersport events

Met ons vaste netwerk van lokale specialisten hebben we alle kennis en ervaring in huis om een onvergetelijke wintersport-belevenis te bieden. Goed om te weten is dat Sailing Dutchman Events een volledig verzorgd SkiPlus-pakket aanbiedt, dus inclusief vlucht, busvervoer en begeleiding.

WKR-vriendelijk op Wintersport

Wij helpen u graag met het gedeeltelijk of geheel WKR proof (belasting aftrekbaar) te maken van uw wintersport reis. Hierdoor wordt uw wintersport-event een stuk aantrekkelijker! Aan de hand van uw wensen  informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

skiën-in-noorwegen

Meer weten over onze Wintersport Events?

Neem dan snel contact met ons op.Wij vertellen je er graag meer over.

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens