• Nederlands
  • Engels

Skiën, ijsklimmen, sneeuwscooter en meer Wintersport Events

Op zoek naar een unieke wintersport events? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Sailing Dutchman biedt namelijk volledig verzorgde en onvergetelijke wintersport events aan.

Skiën, ijsklimmen, sneeuwscooter en meer
SkiPlus events betekent dat er naast skiën nog veel meer fantastisch leuke activiteiten gedaan kunnen worden, zoals ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen, ijsdriften, sleetje rijden over een natuurbaan van maar liefst 6 kilometer, eten bij een boer, genieten van een kampvuur op een berg in de sneeuw of een winter-barbecue in een oude – afgesloten – treintunnel. En wat te denken van wild spotten met een ranger, op avontuur met een sneeuwscooter, of met een PistenBully naar het avondeten rijden. En het voor- en najaar kun je bijvoorbeeld ’s ochtends skiën en ’s middags raften op het smeltwater van dezelfde piste. De mogelijkheden zijn legio! Wij laten u wintersport ervaren zoals u dat nog niet eerder deed.

Volledig verzorgde wintersport events
Met ons vaste netwerk van lokale specialisten hebben we alle kennis en ervaring in huis om een onvergetelijke wintersport-belevenis te bieden. Goed om te weten is dat Sailing Dutchman Events een volledig verzorgd SkiPlus-pakket aanbiedt, dus inclusief vlucht, busvervoer en begeleiding.

WKR-vriendelijk op Wintersport
Wij helpen u graag met het gedeeltelijk of geheel WKR proof (belasting aftrekbaar) te maken van uw wintersport reis. Hierdoor wordt uw wintersport-event een stuk aantrekkelijker! Aan de hand van uw wensen  informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Meer weten over onze Wintersport Events?

Neem dan snel contact met ons op.Wij vertellen je er graag meer over.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze arrangementen, incentives of events? Of heeft u een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Alleen als u op zoek bent naar iets bijzonders
  • Wij helpen u bij het gedeeltelijk of geheel belasting aftrekbaar te maken van uw event of incentive
  • Staat uw wens er (nog) niet tussen? Laat het ons vooral weten. Niets is ons te gek

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over Sailing Dutchman

Wat dacht u van deze wintersport mogelijkheden?

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..