SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Wintersport Incentives

Onvergetelijke belevenissen in de sneeuw

Wil je met jouw bedrijf een geweldige en onvergetelijke wintersport incentive beleven? Dan zijn wij graag jouw partner! Wij begrijpen wat je wilt en denken met je mee. En dat begint al bij het begin van je incentive in de wintersport, want we halen je op waar je maar wilt.

Maatwerk in de wintersport

Van gezellige après-ski tot authentieke en ongerepte natuurgebieden: de keuze is aan jou. Samen met jou stellen wij een programma samen dat volledig aansluit op je wensen, mogelijkheden en budget.
Wij laten jou en je relaties, collega’s en/of klanten wintersport incentive ervaren zoals je dat nog niet eerder deed!

Sneeuwscooter safari in Canada

Voor elk wat wils

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, zowel voor de actieve als minder actieve reizigers hebben wij keuze uit tal activiteiten. Denk hierbij aan: met sledehonden op pad, een sneeuwscooter safari langs de Russische grens, ijs driften op een bevroren meer of een heerlijk winterse barbecue in een oude treintunnel? Wij begrijpen als geen ander dat je een bijzondere beleving wilt, exclusief en uniek, en anders dan anders. En staat je wens er (nog) niet tussen laat het ons vooral weten. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag.

Volledig verzorgde incentive in de Wintersport

Uiteraard is jouw wintersport incentive van begin tot eind verzorgd, dus inclusief begeleiding, skipas, skihuur, de diverse activiteiten en bus, vliegtuig of indien gewenst eigen vervoer. Dat scheelt je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je zelf ook volop kunt genieten.

Uw wintersport incentive WKR-proo

Wij denken graag met je mee om jouw wintersport incentive gedeeltelijk of geheel WKR-proof (belasting aftrekbaar) te maken. Aan de hand van je wensen geven wij jou graag advies over de beste mogelijkheden.

winters-zwemmen-in-lapland_

Meer weten over onze wintersport incentives?

Neem dan snel contact met ons op wij komen graag bij je langs om te brainstormen over jouw wintersport incentive.

Waar wacht je nog op! Discover the unexpected!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens