• Nederlands

Een onvergetelijke ervaring in de sneeu Wintersport speciaal voor Families

Wintersport voor families
Wilt u met uw familie een geweldige en onvergetelijke wintersportvakantie beleven? Dan zijn wij graag uw partner! Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Natuurlijk staat skiën voorop, maar natuurlijk kunnen we ook andere leuke activiteiten regelen, zoals gezellig shoppen, sleetje rijden over een natuurbaan of genieten van een heerlijke wellness-beleving. Dat betekent volop genieten voor alle leeftijden en alle skiniveaus!

Geweldige skigebieden in Oostenrijk
Sailing Dutchman heeft als uitvalsbasis de geweldige skigebieden in St Anton am Arlberg,Karinthië, Katschberg en Gerlos in Oostenrijk. Van gezellige après-ski tot authentieke en ongerepte natuurgebieden: de keuze is aan u.

Alternatieven voor de niet skiërs
Wilt u een dagje wat anders doen dan skiën, dan zijn er in de omgeving volop leuke alternatieve mogelijkheden. Dat kan actief zijn – zoals sneeuwschoen-wandelen, sleeën en ijsklimmen – maar ook puur ontspannend. Zo leent de historische stad Lienz zich uitstekend voor een heerlijk dagje sightseeën en shoppen. Lienz is het culturele, economische en sociale centrum van Oost-Tirol en heeft een prachtig oud centrum met gezellige cafés, boetiekjes en ambachtelijke winkels. Ondertussen kunnen de skiërs zich volop uitleven op het plateau boven de stad, met grandioos uitzicht op de Lienzer Dolomieten.

Dagje Wellness in de thermen van Bad Gastein
En wat dacht u van een heerlijk dagje wellness in de thermen van Bad Gastein? Pure verwennerij voor lichaam en geest!

Volledig verzorgd familie uitje
Sailing Dutchman kan uw familie-uitje naar de wintersport van begin tot eind verzorgen, dus inclusief de verschillende activiteiten, skihuur, skipassen en vervoer. Ook gaan we voor u op zoek naar de meest geschikte accommodatie en die is vaak betaalbaarder en dichterbij dan u zou denken.

Snel antwoord op uw vraag? Whatsapp Sailing Dutchman op 0620480158

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze wintersport uitjes voor families? Neem dan snel contact met ons op!

contact

Wat dacht u van deze wintersport mogelijkheden?

Klanten over Sailing Dutchman

Blog

Naar buiten!

Het is juist nu een veel gestelde vraag: hoe kan ik mijn personeel op een goede manier belonenLees verder

Mis jij je collega’s al?

Het zijn bijzondere tijden momenteel. Zo wordt, om begrijpelijke redenen, iedereen opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken, enLees verder

Bedrijfsuitje als investering

Veel bedrijven zien een bedrijfsuitje uitsluitend als kostenpost.Het goede nieuws is dat je dat ook anders kunt zien. Een uitje of evenement kan ook een investering zijn in je bedrijf..