SailingDutchman_logo_whitetxt_2021

Bedrijfsreizen naar het buitenland

Wij zorgen ervoor dat je iets heel bijzonders beleeft!

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke bedrijfsreis naar het buitenland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Want waar iedereen rechts gaat, gaan wij links. Ons doel is namelijk om altijd iets nieuws en onverwachts te creëren. Want kun je het zelf eenvoudig op internet vinden, dan hoef je ons niet te contacten. Onze visie is dat mooie ervaringen zorgen voor mooie mensen, en dat mooie mensen bijdragen aan een mooiere wereld. Daarom dagen wij onszelf telkens weer uit om vooral niet hetzelfde te doen.

Authentieke locaties en belevenissen

Sailing Dutchman staat voor bijzondere belevenissen op unieke en authentieke locaties. Wij geloven dat elke streek, waar ook ter wereld, wordt gekenmerkt door bijzondere mensen. Mensen die heel goed zijn in wat ze doen en daarom veel te vertellen hebben. Ga je op bezoek bij zulke mensen en zulke locaties, dan weet je zeker dat je iets heel bijzonders beleeft.

Om je alvast een idee te geven hebben wij een top 10 gemaakt van onze populairste bestemmingen voor bedrijfsreizen naar het buitenland.

sledge-dog-sunset-lapland

Top 10 Bedrijfsreizen naar het buitenland

1. IJsland

2. Lapland 

3. Kroatië

4. Schotland 

5. Zweden 

6. Noorwegen 

7.Jordanië 

8. Zuid Afrika 

9. Israël 

10. Turkije 

Een investering waarbij je de WKR niet moet vergeten

Een bedrijfsreis naar het buitenland is een forse investering. Als bedrijf wil je deze investering natuurlijk graag terugverdienen. 

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat het delen van gemeenschappelijke ervaringen een enorm positieve uitwerking op het bedrijf heeft. Naast gemotiveerdere mensen, draagt het ook bij aan minder ziekteverzuim en zorgt de juiste in- en externe promotie ervoor dat je aantrekkelijker wordt voor nieuwe werknemers. En vergeet ook de WKR (werkkostenregeling) niet! Let je even niet op, dan loop je het risico van een naheffing tot maar liefst 80% over het totaalbedrag van de reis. Met al onze ervaring kunnen we stellen dat we inmiddels specialist zijn om onze klanten hierbij te helpen. Alleen daarom al is het altijd voordeliger om jouw bedrijfsreis via Sailing Dutchman te boeken.

Zeilboten voor anker in een baai

Krijg je al zin?

Kun je niet wachten om verder te brainstormen over een onvergetelijke bedrijfsreis naar het buitenland? Twijfel dan niet en neem – vrijblijvend – contact met ons op. Je weet maar nooit wanneer jouw nieuwe avontuur begint!

Heb je interesse in een van onze bedrijfsuitjes, incentives of events?

Of heb je een idee maar het staat er (nog) niet tussen. Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een appje. Wij denken graag met je mee.

Contactgegevens