Uniek pre-concert van Hessel en Tess op Terschelling

Once upon a time on Terschelling

In aanloop naar het bijzondere concert van Hessel en Tess in Ahoy op 14 maart 2020 organiseren wij op Terschelling een exclusief en intiem pre-concert van Hessel & Tess bij een kampvuur en in de Groene Weide. Wij organiseren dit bijzondere concert samen met een aantal eilander bedrijven speciaal voor onze relaties die graag – samen met hun partner – het ultieme eilandgevoel willen beleven.

Programma

Op donderdag 23 januari wordt u aan het einde van de middag opgewacht in Harlingen door een van onze gastheren/-vrouwen. Nadat u de auto geparkeerd heeft, stapt u aan boord van de sneldienst van Rederij Doeksen.

Op Terschelling aangekomen wordt u gastvrij ontvangen en naar uw hotel op West gebracht. Na een snelle check-in kan het eilandavontuur beginnen!

U wordt meegenomen voor een pure eilandbeleving, waarbij Hessel en Tess opgaan in een eilander decor. Hierna schuift u in de Groene Weide aan voor een overheerlijk diner.

Na het diner kunt u genieten van een intiem concert van Hessel en Tess, dat wordt afgesloten met een bezoek aan de verrassend geavanceerde studio. Hier zullen een paar tipjes van de sluier worden opgelicht van het Ahoy concert. Met recht een exclusieve preview dus! Desgewenst kunt u de avond swingend afsluiten, en aan het einde van de avond wordt u met een speciale bus weer terug naar uw hotel gebracht.

De volgende ochtend kunt u na het ontbijt terug naar het vaste land met de sneldienst van 09.45 uur. Mocht u langer willen blijven – wat we ons goed kunnen voorstellen – dan kan uw hotel u tegen een aangepast tarief een extra nacht aanbieden.

Kampvuur met een groep op Terschelling

Contact

Komt u ook samen uw partner naar Terschelling voor dit unieke voorproefje en bijzondere eilandervaring?
Neem dan snel contact met ons op om te kijken of er nog een plekje vrij is! Dit unieke, exclusieve en eenmalige programma wordt u aangeboden door Hessel&Tess, Westcord Hotel Schylge, Rederij Doeksen, Puur Terschelling en Arriva Terschelling en Sailing Dutchman Events.

Heeft u interesse in een van onze arrangementen,
incentives of events?

Of heeft u een idee of een vraag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Of stuur Ilmar een appje!

Meer weten over Terschelling of het concert in Ahoy?

Neem dan een kijkje bij onze eilandmogelijkheden, laat u inspireren door de blogs van Hessel en Tess of kijk welke mogelijkheden er voor u bij het concert in Ahoy zijn.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Sailing Dutchman heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke events op en rond het water in de sneeuw of op het ijs. We houden van een persoonlijke benadering en komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Contactgegevens